Un disseny amb corbes

El disseny de MONOA parteix de la forma del cos de la dona, que té en compte els malucs i el pit, talles més ajustades i també colors, ja que es pot trobar en dues combinacions: negre i ocre i verd i rosa amb talles que van de la XS a la XXL.

comprar ara

MONOA incorpora una cremallera horitzontal entre la cintura i els malucs que facilita anar al servei sense haver-se de despullar.

La idea de MONOA és la d'una granota que subratlla les formes femenines i defuig el concepte de "sac" que amaga la silueta de la dona i alhora perjudica la mobilitat.

Els detalls són importants.

Mujer con el mono parte cintura trasera.

La cremallera horitzontal entre la cintura i els malucs que facilita anar al servei sense haver-se de despullar.


Mujer con el mono parte de la hucha del culo

El patró porta incorporada una goma a la cintura que s’ajusta a les diferents tipologies femenines i estilitza la figura i alhora permet adaptar el tir del pantaló.

Mujer con el mono parte del cuello.

El coll és camiser amb pic i folrat amb el color de contrast, i a l’igual que el puny, també és ajustable amb xecs metàl·lics i pot portar-se obert o tancat.

Mujer con el mono parte de la punta de la manga.

Les mànigues són amb puny doble de diferent color, que permet doblegar-se sobre si mateix per fer-lo un punt més formal. Si és necessari també pot tancar-se amb xecs metàl·lics amb dues mesures que permeten adaptar-lo al braç.

Cuello de un hombre con
el mono.

El teixit és agradable al tacte, tela suau lleugerament elàstica, 100% confortable.
Tobillos de una mujer con el mono.

El pantaló a més, porta un puny elàstic al turmell que facilita poder-se calçar-se les botes sense haver de fer grans esforços.


APUNTA’T A LA NEWSLETTER

NEWSLETTER

Vols conèixer les últimes novetats de MONOA? Registra’t a la nostra newsletter per rebre informació de primera mà de totes les nostres novetats. Així segur que aniràs sempre MONOA!!