MONOA roba laboral per dona

El nostre projecte

Monoa neix de la necessitat de dues dones ramaderes de trobar una granota de treball adaptada a la fisiologia i les necessitats femenines. Fins al moment, les dones que necessitaven un vestit sencer per treballar es veien obligades a portar una granota amb patronatge d'home, amb cremallera vertical i de tipus sac, que les obligava a despullar-se per anar al bany, n’amagava la figura i en dificultava la mobilitat.

El propòsit de MONOA és visibilitzar la dona rural, sovint invisible pel fet de trobar-se a l’explotació familiar i haver-se d’adaptar a una professió molt masculina. L’objectiu és dotar-la d’una roba laboral funcional i amb estil que dignifiqui la seva condició.

La Montse Cardona (Solsonès) i la Sònia Morell (Pla d’Urgell) arribada a la ramaderia provinent del món de la moda, van voler posar-hi solució.

Els nostres
valors

L'objectiu de la marca és feminitzar la roba de treball de la ramaderia i la pagesia, però també d'altres oficis on la dona ha d'adaptar-se al vestuari masculí (jardineria, mecànica…).

La marca es crea per corregir una clara desviació de gènere tot facilitant una gamma de producte de vestuari laboral femení amb estil i perfectament adaptat a les necessitats de les dones treballadores.

El principal valor que projecta Monoa és contribuir al benestar de les dones treballadores aportant dignitat, practicitat, estil, comoditat i higiene.

A la necessitat de disposar d’una roba laboral adequada per a les necessitats femenines s’hi suma la reivindicació. Visibilitzar la dona rural és també l’objectiu, ja que sovint ella s’ha d’adaptar a una professió fins ara pensada per a homes amb roba laboral concebuda per a ells.

Monoa vol ocupar aquest espai, el d'una granota per a elles.

I ells… ja l’han descobert! I els encanta!

Sònia
Morell

“Em vaig adonar en arribar a la ramaderia que el vestuari laboral d’aquest sector no havia evolucionat. La modernitat i la robotització de les explotacions no tenia res a veure amb la falta d’adaptació del vestuari femení. Les dones s’havien adaptat amb resignació a la roba laboral masculina”

Mujer con el mono sonriendo sentada al tierra con un rebaño de vacas
Mujer con el mono posando junto a un rebaño de vacas.

Montse
Cardona

"Cansada de vestir amb granota 100% masculina, feia temps que barrinava crear una granota amb patronatge femení més pràctica i estilitzada”

APUNTA’T A LA NEWSLETTER

NEWSLETTER

Vols conèixer les últimes novetats de MONOA? Registra’t a la nostra newsletter per rebre informació de primera mà de totes les nostres novetats. Així segur que aniràs sempre MONOA!!